Raičeva ul. 11

2250 PTUJ

+386 41 684 910

Dosegljivi od 7. do 19.

Sobota 10:00 - 16:00

Ostali dnevi po dogovoru

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in, ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju.
Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi e-obvestili prijavljene obiskovalce na spletni strani Društva Kastali obveščamo o aktualnih aktivnostih društva (termini delavnic, tečajev ter drugih organiziranih dogodkov). Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov jeDruštvo Kastali.

S prijavo soglašate, da vaše podatke uporabimo za:
– obveščanje o dogodkih v organizaciji Društva Kastali
– obveščanju o delu društva
– posredovanje e-novic in obvestil

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh.
S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da Društvo Kastali obdeluje osebne podatke za namene ciljnega obveščanja. Društvo Kastali lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo Društvo Kastali skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Odjave

Posameznik ima skladno z ZVOP-1 pravico, da kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Društvo Kastali osebne podatke trajno ali začasno preneha uporabljati za namene obveščanja, pri čemer bo Društvo Kastali v 15 dneh od prejema obvestila ustrezno onemogočil uporabo osebnih podatkov za namene obveščanja ter posameznika o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestil.

V kolikor se želite odjaviti od prejemanja e-obvestil, to storite z elektronskim sporočilom na info@kastali.si.

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.

Nam želite kaj sporočiti?

Izvedite več o naši srednjeveški tiskarni

Izvedite več o vinskih pokušinah v grajski vinski kleti

Obrt

Predstavljamo stare obrti, ki počasi tonejo v pozabo